2021/020 ECVET Mesleki Eğitimde Kazanım Transfer Sistemi İşveren Anketi Hakkında

17 Ocak 2021 - 16:04

Ulusal Ajansın Türkiye’de koordinasyonunu yürüttüğü Mesleki Eğitimde Kazanım Transfer Sistemi (ECVET), bireylerin farklı bir ortamda elde ettikleri mesleki bilgi, beceri ve yetkinlikleri bir başka öğrenme ortamına taşıyarak biriktirmelerini sağlayan bir araçlar ve prensipler sistemidir. Türkiye’de ECVET’in tanınırlığı ve uygulanabilmesi konusunda çalışmalar yürütmek amacıyla Konfederasyonumuz temsilcisinin de içinde yer aldığı Ulusal ECVET Uzmanları Ekibi oluşturulmuştur. Bu ekip tarafından ECVET’in işverenler için önemini anlatan bir bilgi notu hazırlanmış olup, ECVET aracılığıyla işletmelerin kurumsal gelişimine katkı sağlayabilecek alanları tespit etmek ve potansiyel iş birliği yollarını belirlemek için bir anket çalışması yapılmıştır.

Bu kapsamda, ECVET aracılığıyla işletmelerin kurumsal gelişimlerine katkı sağlayabilecek alanları tespit etmek ve potansiyel işbirliği yollarını belirlemek amacıyla hazırlanan çevrim içi anketin internet bağlantısı aşağıda yer almaktadır.

Anket linki: https://forms.gle/wxTrmgvjcPc4BkPU9

YORUMLAR