8. Grup Finansal Okuryazarlık Eğitimi Hakkında

23 Şubat 2022 - 21:20

İlgi:      Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanlığı’nın; 22.02.2022 tarih ve 2022/28 sayılı genelgesi,

Bilindiği üzere, Konfederasyonumuz ile İstanbul Arel Üniversitesi ve DMW Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. arasında 21.06.2021 tarihinde imzalanan “Eğitim ve İşbirliği Protokolü” ile pandemi döneminde zorlu günler geçiren esnaf ve sanatkârımızın yeni normale hızlıca adapte olması, gelirlerini arttırması ve uluslararası standartlarda işlerini geliştirmesi hedeflenmiş olup, bu kapsamda üç kurumun işbirliği ile; üyelerimize, teşkilatımız yönetici ve personeline “ücretsiz çevrimiçi finansal okuryazarlık eğitimi” verilmesi planlanmıştır.

Bu kapsamda planlanan 8 inci Grup Ücretsiz Çevrimiçi Finansal Okuryazarlık Eğitimi; 20 Mart 2022 tarihinde Pazar günü 09.30-17.30 saatleri arasında yine “Microsoft Teams Programı” üzerinden gerçekleştirilecektir.

Katılımcıların, 20 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan 8 inci grup ücretsiz çevrimiçi finansal okuryazarlık eğitimine katılabilmesi için; bilgisayar, tablet veya cep telefonlarına Microsoft Teams Programını yüklemeleri ve https://dmwdanismanlik.com/duyurular/finansalokuryazarlik-egitimi-basvuru-formu/  linkinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kaydını başarı ile tamamlayan katılımcının e-posta adresine/kutusuna eğitime gireceği link eposta olarak eğitim tarihinden önce gönderilecektir. Eğitim sonunda, sadece çevrimiçi eğitime, tam gün katılım sağlayanlara Katılım Belgesi verilecektir. Kayıt olunmasına rağmen eğitime katılım göstermeyen ve eğitime devam etmeyen katılımcılara katılım belgesi verilmeyecektir.

Bilgilerinizi ve ücretsiz finansal okuryazarlık eğitiminin esnaf ve sanatkarlara duyurulması hususunda gereğini rica ederiz.

LİNK: https://www.istesob.org.tr/035-nolu-genelge-23-02-2022-8-grup-finansal-okuryazarlik-egitimi-hakkinda

YORUMLAR

• 0 Yorum